Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Nov 2018
  Posts
  348
  Member #
  19370
  Liked
  0 times

  e daaropvolgende decennia heeft de Air M

  2019 - Sinds de jaren zeventig bestaat Nike bij jonge sportschoeisel. Op verschillende momenten hebben de ontwerpers van het Adidas Superstar Damen bedrijf gewerkt aan oplossingen die de voeten van kinderen laten groeien en sterk zijn in de overgang van kruipen naar lopen.
  Een schoen gemaakt Nike Air Max 90 Damen Pink door Tinker Hatfield uit 1980 diende twee doelen: ten eerste diende het project om de architect door training vertrouwd te maken met kasseipraktijken en ten tweede stelde het hem in staat om de specifieke behoeften van een babyatleet te overwegen.
  Die schoen, gemaakt van groen suède met een oranje Swoosh, is het vertrekpunt voor de oude Nike-medewerker Tom Sachs. Zijn onderzoek naar kinderschoenen manifesteert zich in wieg- en peutergrootte versies van de Mars Yard en Mars Yard Overschoen.
  "De Sachs-studio is een professioneel atletisch team. Onze sport maakt Nike Air Max 270 Damen sculptuur. Nike maakt hoogwaardige producten voor de behoeften van kampioensatleten wereldwijd en Nike maakt onze uniformen", zegt Nike Air Max 90 Mujer Rosa Sachs. "Waar het om gaat, mijn zoon, Guy Louis Armstrong Sachs, zit nu in het beeldhouwteam. Hij is een belangrijk onderdeel van het team en hij Nike Air Force 1 Donne heeft zijn Franse werkjurk, zijn 10 kogels onesie en nu heeft hij zijn Mars Yards."
  De schoenen hebben een flexibele zool en een klittenbandsluiting. Dit ondersteunt de beweging van jonge atleten en, belangrijk voor Sachs, maakt ze eenvoudig aan te trekken. "De schoen is heel, heel flexibel en dat is wat je uiteindelijk wilt bij het ontwikkelen van een sterk nieuw lid van het team - je wilt niet veel structuur," zegt hij.
  Compleet met aangepaste doos en de nu gebruikelijke kleurenschema's, brengen NikeCraft Mars Yard en Mars Yard overschoenen 9 oktober uit Nike Air Max 90 Damen in wiegmaten (1C tot 4C) en peutermaten 5C tot 10C.2019 - De geschiedenis van de Air Max 90 volgt een inmiddels bekend traject van Nike Air Vapormax Womens prestatieproduct tot nietjes voor streetwear. Ontworpen door Tinker Hatfield en oorspronkelijk uitgebracht als de Air Max 3 in 1990, werd de schoen een Nike Air Max 270 Femme cultklassieker na de herintroductie (en daaropvolgende hernoeming) in de vroege jaren 2000.
  In de daaropvolgende decennia heeft de Air Max 90 vele iteraties gemaakt op weg naar onsterfelijkheid van schoenen, waaronder felbegeerde samenwerkingen en schone, essenti?le make-up. Een deel van het erfgoed is te danken aan een omhelzing in Europa, waar de Air Max 90 synoniem is geworden met de creatieve gemeenschap op het continent en binnen Groot-Brittanni?. Het Nike BSMNT Air Max 90 City Pack gaat helemaal over het kanaliseren van die historische energie.
  Drie Nike Air VaporMax Mujer stijlen die drie steden vertegenwoordigen - Glasgow, Manchester en Londen - zijn ge?nformeerd door de Basement, een hedendaags collectief Adidas NMD Dames in Londen dat de jonge creatieven van de stad verbindt via inclusieve online en offline platforms. Elk distilleert het essenti?le karakter en de Nike Air Max 95 Femme omgeving van zijn naamgenoot. Deze Air Max 90 is een eerbetoon aan deze rebelse, vreugdevolle, vooruitstrevende gemeenschap die voortdurend evolueert en verwachtingen tart. De zachte oranje veiligheidstong en het reflecterende Swoosh- en hiellipje zijn ge?nspireerd op de iconische verkeerskegel die op het hoofd van het standbeeld van Duke Of Wellington in het centrum van Glasgow is geplaatst. De schoen komt op 5 oktober uit.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. groot bedrijf heeft dat
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-19-2019, 10:05 PM
 2. waar hij zo hard voor heeft gewerkt
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-02-2019, 02:14 AM
Back to Top