Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Nov 2018
  Posts
  348
  Member #
  19370
  Liked
  0 times

  rond vallen. Zijn schoenen moeten z

  De Nike Air Zoom Pulse is een schoen voor Nike Air Max 90 Femme alledaagse helden: verpleegkundigen, artsen, thuiszorgverleners en anderen die onvermoeibaar werken om pati?nten te ondersteunen.
  Producttesten en medische inzichten - die at-the-ground atleten - vonden plaats in het OHSU Doernbecher Children's Hospital in Portland, Oregon. Tijdens de sessies leerden de ontwerpers van de Air Zoom Pulse de ontberingen van de dagelijkse inspanningen van deze gezondheidswerkers. Verpleegkundigen lopen bijvoorbeeld ongeveer vier tot vijf mijl en zitten minder dan een uur tijdens een dienst van 12 uur. Het werk Nike Air Max 90 Femme Bleu is fysiek en mentaal veeleisend. Het ontwerp voor de Air Zoom Pulse gaat die uitdagingen aan met eenvoud in het achterhoofd. De schoen is gemakkelijk Adidas Superstar Womens aan en uit te trekken en even eenvoudig schoon te maken. De pasvorm, demping en tractiesystemen werken samen om de voet in alle ziekenhuisomstandigheden Nike Air Huarache Femme te beveiligen.
  Het ontwerp staat voor een reeks van medisch-specifieke uitdagingen. Hoe kan een schoen zowel comfortabel zijn voor lange stukken staan ??als veelzijdig genoeg om de gehaaste bewegingen te ondersteunen die nodig zijn in noodsituaties? Het antwoord komt via de volledig rubberen buitenzool van de Pulse, een flexibele drop-in tussenzool met Zoom Air-hiel en een hiel die zo stevig zit dat het voelt als een zachte, knuffelige knuffel.
  Belangrijkste ontwerpelementen van de luchtzoompuls
  Het veterloze bovenwerk heeft een beschermende Nike Air Max 95 Damen PU-gecoate synthetische vamp voor eenvoudige reiniging
  Een elastische band houdt de hiel veilig ingesloten en zorgt voor flexibele en gemakkelijke Adidas Ultra Boost Femme invoer met één hand
  De duurzame, volledig rubberen buitenzool heeft een waterdispersief tractiepatroon
  Het subtiele Asterix-logo verwijst naar de Nike Air Max 2017 Damen bedrijfsmissie van Nike en de overtuiging dat "als je een lichaam hebt, je een atleet bent."
  Je kunt de Air Zoom Pulse beschouwen als bijna een traditionele klomp die atletisch is gemaakt - alle steun in de boog en houding van die favoriet in de branche is versterkt in de Pulse, met een soepele capaciteit voor natuurlijke bewegingen.
  En natuurlijk is de schoen ook gemaakt voor de onvoorziene eigenaardigheden van het leven in het ziekenhuis. De gecoate teenbak beschermt tegen elk type morsen. Gladde oppervlakken vormen ook een unieke uitdaging bij het ontwerpen voor morsen, en het tractiepatroon van de schoen lost dit op door gesloten cellen te verwijderen. Nu, in zijn 16e jaar, profiteert Nike Air Max 95 Mujer het Doernbecher Freestyle-programma van innovatieve verbeteringen in de gezondheidszorg in het OHSU Doernbecher Children's Hospital. De zes rollapaluza.fr pati?ntenontwerpers van dit jaar hebben een Air Zoom Pulse toegevoegd aan hun individuele collecties. Die zes versies van de schoen verschijnen op 7 december op nike.com. Alle winsten worden gedoneerd aan het OHSU Doernbecher Kinderziekenhuis. Door 17 modellen heeft de kenmerkende lijn van LeBron James zich voortdurend herhaald voor de primaire en duellende behoefte van de atleet aan voortstuwing en bescherming. Hij is een spel van evenwicht - de ene seconde springend en de volgende keer op de grond vallen. Zijn schoenen moeten zijn dynamiek ondersteunen en ook helpen zijn energie te behouden.
  De evolutie van demping in de LEBRON-lijn is het bewijs van een langdurige samenwerking met baanbrekende Nike Air Max 270 Damen innovaties in twee formaten van Nike Air: Zoom en Max. Samen hebben deze twee facetten van Air zowel afzonderlijk als samengewerkt om James's Nike Air Force 1 Mujer ontwerp- en prestatiedoelen te ondersteunen en fundamenteel te veranderen hoe we basketbalschoenen beschouwen.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. echter enigszins onhandig zijn
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 09-04-2019, 12:10 AM
 2. opgebouwd rond geheel
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-27-2019, 01:46 AM
 3. moeten duwen dan wanneer
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-18-2019, 12:20 AM
 4. schoenen die ook ruimschoots word
  By Labi1995 in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 05-29-2019, 01:27 AM
Back to Top