Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1

Thread: einhalten oder

 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  1,231
  Member #
  23141
  Liked
  0 times

  einhalten oder

  De missie van de raad is om 'alle Amerikanen gedurende de hele levensduur te engageren, op te leiden en in staat te stellen een gezonde levensstijl aan te nemen die regelmatige lichaamsbeweging en goede voeding omvat'.

  Volgens de Centers for Disease Control (PDF) heeft bijna 74 procent van de Amerikanen overgewicht (BMI tussen 25-30), obesitas (BMI tussen 30-40) of zeer zwaarlijvig (een BMI van 40+.) Dat betekent dat de meeste Amerikanen dat zijn overgewicht. Als je een gezond gewicht hebt en een Nike Tanjun Femme gezonde levensstijl hebt en het voelt alsof je soms in de minderheid bent, komt dat omdat je dat bent.

  Dat komt omdat fitness 'is voortgekomen uit onze levensstijl', zegt Pfohl. Als land zijn we minder actief dan ooit.

  Wat het meest verontrustend lijkt, is de correlatie tussen kinderen met overgewicht en een laag inkomen. Hoe dichter het gezin van een kind bij de armoedegrens komt, volgens deze CDC-studie, hoe groter de kans dat hij of zij overgewicht heeft. Waarom? Als je een gezonde levensstijl volgt, weet je waarom. Het is niet altijd goedkoop.

  En in sommige gebieden met lage inkomens kan het moeilijk zijn om vers, voedzaam voedsel te vinden, zelfs als je dat wilt. Deze gebieden worden 'voedselwoestijnen' genoemd en de CDC heeft een heel cool hulpmiddel (hallo datavisualisatie-geek hier), de Food Desert Locator, die je laat Adidas Superstar Womens zien waar deze voedselwoestijnen zijn. (Kunnen we ook een dessertzoeker krijgen ?)

  Gezien de centrale rol van hardlopen in zowel ons individuele als ons gedeelde leven, is het vanzelfsprekend dat langdurige perioden van blessures de potentie hebben om stress toe te voegen en onze stroom te onderbreken. Met buitensporige hoeveelheden fysieke en emotionele energie en beperkte middelen om ze uit te geven, kijken de gewonden naar de niet-gewonden die hun 'Morning Run: Legs are Feeling Great'-runs op Strava registreren, hun hardloopschoenen verslijten, lange weekendruns plannen en roekeloos alles consumeren in zicht. Hoewel gelukkig voor de niet-gewonden, is bekend dat de Adidas Zx Flux Hombre gewonden af ??en toe een emotionele meltdown hebben: lelijk.

  Onze relatie lijkt veel op een ultra-marathon: het terrein is variabel en uitdagend, het weer is Nike Air Pegasus 92 Womens onvoorspelbaar en grote, goede, slechte en lelijke krachten dwingen ons om ons voortdurend aan te passen en te groeien.

  En een momentopname van het D.C.-gebied. Zoals u kunt zien, zijn de meeste voedselwoestijnen geconcentreerd in het zuidoostelijke D.C.-gebied en net daarbuiten - geen enkele in het welvarende NW D.C.-gebied.

  Gelukkig doet onze regering meer dan alleen mooie kaarten maken om ons te laten zien waar de problemen liggen. Als onderdeel van het Let's Move-initiatief van Michelle Obama zal het voorgestelde Initiatief voor gezonde voedselfinanciering werken om de beschikbaarheid van vers voedsel voor deze woestijnen uit te breiden door "supermarkten, kleine Nike Air Max 270 Uomo detailhandelaren, buurtwinkels en boerenmarkten te ontwikkelen en uit te rusten met verse en gezonde voeding. "

  Niet alleen maakt slechte voeding voor kinderen het moeilijk voor een kind om een ??gezonde levensstijl te ontwikkelen, studies hebben aangetoond dat slechte voeding ook verband houdt met slechte testscores, waardoor het moeilijk wordt om uit de armoede te geraken.

  Dus wat kan je doen?

  Ga naar LetsMove.gov om deel te nemen aan de missie om een ??gezondere generatie kinderen groot te brengen door de belofte te doen of een ontmoeting bij jou in de buurt te vinden
  Ga naar HealthFinder.gov om gezondheidsinformatie te vinden van het National Health Information Center
  Doe mee aan de President's Challenge om een ??gezondere levensstijl te leiden (je kunt zelfs prijzen krijgen!)
  Ga naar Idealist.org om mogelijkheden voor Nike Air Max 95 Mujer vrijwilligerswerk op het gebied van gezondheid of voeding in uw regio te vinden
  Als covoorzitter van de externe communicatiecommissie van de New York Junior League zou ik nalatig zijn als ik een deel van het werk dat onze geweldige organisatie heeft gedaan op het gebied van gezondheidsonderzoek niet onder de aandacht heeft gebracht.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. besser bewältigen oder verringern
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-29-2019, 11:29 PM
 2. oder online finden
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-28-2019, 08:49 PM
 3. sich zu übergeben oder zu atmen
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-26-2019, 01:10 AM
 4. oder Kilometern wohl und warm
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-09-2019, 12:20 AM
 5. oder in sozialen Medien
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-11-2019, 12:23 AM
Back to Top