Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  1,231
  Member #
  23141
  Liked
  0 times

  einer untergehenden

  Lichaamsdysmorfie en een corresponderende cascade van negatief commentaar in mijn hoofd houdt aan zolang ik me kan herinneren. Ongemak - een kronkelig, hopeloos gevoel - doordringt mijn ervaring in mijn huidzak met weefsel. Ergens, soms, ben ik dankbaar voor mijn bekwame lichaam, maar ED is een luide close-talker, onderbreekt altijd met vitriool en ondermijnt altijd mijn bestaan. Het blijft zelfs tot op de dag van vandaag bestaan, omdat ik spiegels en schubben vermijd en onmiddellijk uitritsbare spijkerbroeken weggooi en mezelf te veel traktaties gun en doe alsof ik in orde ben, omdat ik echt functioneer in een samenleving die stereotypen, di?ten, lichaam verwelkomt schaamte - een kleine bevoorrechte hoek van het universum waar zulke oppervlakkige dingen opborrelen, waardoor de echte wereld wordt verduisterd.

  Jaren geleden zei een teamgenoot van een universiteit: "Maar er zijn kinderen die verhongeren in China - hoe kun je te veel Nike-Air-Max-720-Homme-c-49_51.html eten, of niet genoeg, als je dat weet?" Ze vroeg alsof ik het niet wist, zonder schuldgevoel, of in staat was mijn verslaving te rationaliseren. Geloof me, zei ik, ik weet het. Dat is waarom ik me schaam en walg, dacht ik, maar nog steeds gevangen, verlamd door genetische ritmes en oude gewoonten.

  We blijven maar kiezen wat ons tevreden zou kunnen stellen. Elke dag is elke ademhaling een keuze, of het nu bewust is, en het is op zijn best werk en in het slechtste geval een gevecht. We moeten in ons hart kloppen, onze geest gewillig maken, de pen oppakken en schrijven, de trailhead vinden en gaan.

  Hier is nu genoeg.

  Dat moment van voor de start met een schot op de lijn wanneer alles wat je hebt is waar je bent.

  Een seconde in een hete studio wanneer je ogen één focuspunt in de spiegel vinden, misschien zelf, en je langzaam ademt,Nike Cortez Dames hoe je je armen ook vertroebelt en je benen trilt.

  Een paar minuten in de buurt van een Amerikaanse zeearend die massief en vorstelijk op een ledemaat in een stadsparkboom zit en weinig om je geeft, zijn kop heen en weer zwenkend, op zoek naar iets dat niet zichtbaar is.

  Een uur om inkt op de pagina te zetten om te zien wat eruit stroomt, stijgt en daalt, verdampt in een oogwenk, om vervolgens tevoorschijn te komen in aflopende grote, dikke, spetterende druppels die weer een zachte dauw zullen opstijgen.

  Een stille afdaling van 40 minuten net onder de watervallen die door een uitgestrekt lavaveld tuimelen, langs de Deschutes, een rivier waarin we Daddo's as stopten; ze hebben het water gedreven, zijn naar de kust gekomen, vermengd met de sintel die we betreden en lopen paden langs oevers waar haviken duiken en vissen.

  Een minuut Nike Air Max Command Femme op een pad wanneer je een briesje hoort suizen door de toppen van dennenbomen en het gezoem van kolibries hoort fluiten rond een beekdoordrenkte groene vallei in de uitlopers van de Rockies terwijl je bergop werkt.

  Een avondrit naar het westen met uitzicht op wind waaiende sneeuw van steile bergkammen, verlicht door een ondergaande zon die oranje oplicht tegen een helderblauwe hemel, het kenmerk van Denver. Dat is genoeg om mijn hart te openen en te vullen met een enorm azuurblauw, nabijheid en heelheid, de uitzichten en uitgestrektheid, de heiligheid van de aarde die voedt, gronden mij hier.

  Hier, nu, ben ik genoeg en voel dat in mijn botten en hart en mijn ziel weerklinkt dat het vol, sterk en levendig is.

  Ik wou echt dat ik meer zelfvertrouwen had gehad toen ik zwaarder was, en ik hoop dat als je niet tevreden bent met je Nike Air Pegasus 83 Femme gewicht, je vertrouwen kunt vinden in jezelf en je lichaam - zelfs als het niet is waar je wilt zijn.

  Maar terwijl ik naar de metro liep om mijn race-slabbetje op te halen, reikte ik naar mijn iPhone om een ??aantal nummers te vinden om op te rocken. Enkele nummers die me enthousiast zouden maken over dit weekend en alle mogelijkheden die voor mij liggen.

  Mijn muzieksmaak neigt meestal naar de vrij kilte, maar de laatste tijd ben ik verliefd op al die goedkope popliedjes waar je je hoofd mee kunt zingen en op kunt dansen.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. einer erfrischend freundlichen
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 08-14-2019, 08:03 PM
Back to Top