Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  1,231
  Member #
  23141
  Liked
  0 times

  halve mijl niet realiseerde

  Hij Adidas Zx 750 Damen vertelde me dat hij uit Boston kwam, hij zat in een van die coole hardloopclubs in Boston en ik vertelde hem dat ik hier op Nike Air Force 1 Mens vakantie was. Hij liet me naar de top van de volgende heuvel rennen. Ik vertelde hem dat dit mijn eerste trailrace was, het was ook van hem. Hij vertelde me dat hij het echt moeilijk had vanwege alle wodka die hij de avond ervoor had gedronken. Ik vertelde hem dat ik het echt moeilijk had omdat mijn baby me de hele nacht wakker had gehouden door haar hete, bezwete arm over mijn rug te gooien, en omdat dit moeilijk was.

  Hij begon weer te rennen en draaide zich naar me toe: 'Kom op, je laat je niet door een dikke oude man slaan, hè?'

  Ik liep achter hem aan en riep vooruit: 'Je bent een snelle oude man!'

  Toen kwam de afdaling op het nippertje. Ik voelde de zon nu op me vallen, probeerde me te herinneren mijn Nike Air Max 2017 Femme voeten op te tillen, zodat ik niet op mijn gezicht landde en zo snel mogelijk naar de finish rende. Ik werd 3e in mijn leeftijdsgroep.

  Ik ga niet liegen. Na het verliezen van 50 pond, kijk ik graag naar foto's van mezelf. (Wat? Ik heb een blog. Je wist dat ik waarschijnlijk een beetje narcistisch was.)

  Het herinnert me eraan hoe ver ik ben gekomen.

  Ik hou vooral van racefoto's, omdat ik het leuk vind om te zien hoe ik naar de rest van de wereld kijk als ik duidelijk moeite heb met binnen. Hoewel ik denk dat ik mezelf op zondag harder heb gepusht dan ooit tevoren in een race, is geen enkele race ooit gemakkelijk.

  Omdat ik zoveel van racefoto's houd, probeer ik altijd te glimlachen als ik een camera zie. Echt, Nike Air Max Tavas Femme ik doe dit wanneer ik een camera zie. Als iemand een foto maakt, wil ik niet dat ik betrapt word als ik dom ben. Maar ik Nike Air Max Sequent 2 Damen ben dol op racefoto's omdat ik denk dat ik er altijd zo sterk uitzie.

  Ik heb de racefoto's van de helft van gisteravond gekregen, en sommige zijn heel behoorlijk.

  Anoniem vroeg: ik merk dat je een aantal Amazon-links hebt geplaatst waarin je verwijzingscode is ingesloten. Ik was een beetje teleurgesteld om dit op te vangen, omdat je doorgaans transparant bent over het verdienen van geld aan dingen. U moet vermelden dat u ervan profiteert en een terugslag krijgt van uw lezers die deze dingen kopen.

  En dit is wat ik antwoordde:

  Je hebt gelijk. Ik heb mijn winkelpagina in beide versies van mijn blog geüpdatet om dat bekend te maken.

  Ik ga ook mijn eigen versie van deze statuten schrijven om nog duidelijker Adidas Eqt Support Adv Damen te zijn over wat ik gratis krijg / wat ik accepteer voor de blog. Maar ik ben het 100% eens met het laatste punt van Kath, Adidas Zx 750 Donna en dat is mijn leidende principe bij het accepteren van gratis dingen / geld verdienen met blogs:

  Ik geloof sterk in het behouden van de integriteit van mijn blog en zou nooit mijn overtuigingen en normen in gevaar brengen omwille van een betaling.

  Daarom heb ik mijn OpenSky-winkel be?indigd. Het was een leuk idee, maar het zou veel werk zijn geweest om de producten die ik daadwerkelijk gebruik in mijn OpenSky-winkel te krijgen, en ik vond het niet prettig om dingen te verkopen alleen omdat ze gratis naar mij werden gestuurd. Ik doe het Amazon-partnerprogramma omdat het dingen is die ik gebruik / hoe ik er ook naar zou linken, dus eerlijk gezegd is het gaaf als ik daar wat extra geld voor kan verdienen.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. realiseerde ik me de kostbaarheid
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 10-21-2019, 10:45 PM
 2. aar ik kan het niet rechtvaardigen
  By Labi1995 in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 10-15-2019, 09:32 PM
 3. n. Het is gewoon niet iets dat ik gewend
  By caicai2017 in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-29-2019, 11:57 PM
 4. Deze blog moedigt niet
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-16-2019, 11:32 PM
 5. regelmatig vijf of zes mijl uit en deed
  By Banning in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-02-2019, 01:32 AM
Back to Top