Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  1,231
  Member #
  23141
  Liked
  0 times

  poignets élastiques

  Wees gewoon zo vriendelijk om je runabler op de hoogte te stellen als je een zware run gaat maken of een lusteloze week hebt. Het is oké Nike Air Max 90 Pánské om te huilen + vloeken ... geef gewoon niet op. Grijp jezelf een runabler die begrijpt + dit ondersteunt. Ze zijn van onschatbare waarde voor u, omdat u opnieuw leert houden van hardlopen + nadat u uw hardloop-mojo hebt herwonnen. Er bestaat niet zoiets als te veel rennende vrienden, ammiriet ?!

  Begin met de gemakkelijke dingen.

  Dit lijkt voor de hand liggend, toch? Je begint in wezen opnieuw, dus je moet beginnen met korte afstanden, redelijke heuvels + lage snelheden. Ja, dat stukje is duidelijk.

  In dat formaat lijkt het vrij duidelijk waarom zoveel mensen moeite hebben om weer in het spel te komen. Na een paar weken voel je je goed + wil je het tempo of de afstand verleggen ... behalve dat je lichaam nog niet klaar is, dus het gaat kapot + je moet opnieuw beginnen. Opnieuw.

  Je moet jezelf tijd geven! Iedereen zegt dit + niemand kan u een duidelijk antwoord geven als u vraagt ??'maar hoeveel tijd'. Het is vervelend, het is frustrerend en het kan ongelooflijk ontmoedigend zijn. Dit gaat hand in hand met het vinden van een geduldige runabler. Laat ze iemand zijn die je op de grond houdt, maar je aanmoedigt om te pushen wanneer je kunt.

  Een andere manier om je af te leiden van de strijd is door jezelf af te leiden met nieuwe fietspaden, buurten of paden. Je wordt niet alleen Adidas Superstar Womens afgeleid door het nieuwe landschap + het bijhouden van je route, je hebt ook niets om je hardloopsessie mee te vergelijken. Het is een mind-trick, een echte aanrader.

  Wanneer we onze go-to-trails van een vorig leven van regelmatig hardlopen raken, is het gemakkelijk om je te verdiepen in wat je vroeger kon doen. Dat is niet leuk ... voor je hersenen of lichaam. Vermijd in plaats daarvan die routes totdat u ergens anders op de been bent geweest. Het is geweldig om routes te hebben waarop je je voortgang kunt testen, ga niet te snel achter die cijfers aan.

  Dit zijn slechts een paar tips om weer in je hardloopschoenen te komen + op de paden ... zonder je arme brein in een neerwaartse spiraal te sturen. Terugkomen in het spel is moeilijk! Het is duidelijk dat er meer nodig is dan alleen kilometers, dus vergeet niet om onderweg uit te Adidas Zx 750 Hombre rekken + te versterken.

  Bereid je voor op je tegenstander. Voetbalteams kijken uren en uren naar beelden van hoe tegenstanders spelen. Hoe meer je weet over je tegenstander, hoe beter je voorbereid bent om te winnen. Denk na over sterke punten, zwakke punten, tempo, schoten, tactieken. Analyseer je eigen sterke en zwakke punten. Vergeet niet dat je tegenstander hetzelfde doet, zelfvertrouwen uitstraalt en je best doet om ze van zich af te werpen.

  Maak een spelplan. Ken het van binnen en van buiten. Herhaal het keer op keer. Leef het. Dit is je playbook.

  Visualiseer het spel. Zie jezelf in gedachten om harde shots te maken en te winnen. Mentaal alle problemen doornemen die u tegen kunt komen en hoe u ermee omgaat. Visualiseer uw voetenpositie, uw balworp, uw opslag, uw volley, alles wat u maar kunt. Dit zal helpen om je zelfvertrouwen Nike Air Max 270 React Dámské te vergroten en je lichaam en geest te verbinden. Geloof dat je kunt winnen, en dat kan.

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top