Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
Like Tree1Likes

Thread: Cannot take screen shot after ICS update

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15
    Member #
    7915
    Liked
    0 times

    Cannot take screen shot after ICS update

    Hi, everyone.
    I have a SS S2. Recently i've updated it to ICS version. After that, it doesnt take screen shots anymore (i.e., hold the menu button + the power button).
    Does anyone have this problem?
    Does anyone knows how to solve it?
    If you have any questions, feel free to ask me.
    Thanks in advance.

  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator/RS
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,852
    Member #
    5
    Liked
    253 times
    Quote Originally Posted by chiquiarce View Post
    Hi, everyone.
    I have a SS S2. Recently i've updated it to ICS version. After that, it doesnt take screen shots anymore (i.e., hold the menu button + the power button).
    Does anyone have this problem?
    Does anyone knows how to solve it?
    If you have any questions, feel free to ask me.
    Thanks in advance.
    Hello!

    What about Home+Power button?

    Noting going on here.
    Living dangerously, to me, is eating spaghetti with a white shirt on.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15
    Member #
    7915
    Liked
    0 times
    Yeah, that's exactly what I do.
    With version 2.3 it was OK, I could take shots, but now don't

  5. #4
    Super Moderator/RS
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,852
    Member #
    5
    Liked
    253 times
    Ok. You said you were using the Menu Key. Which one do you try with?
    Living dangerously, to me, is eating spaghetti with a white shirt on.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15
    Member #
    7915
    Liked
    0 times
    Sorry, I meant the only button in the bottom area. I didnt know the correct name. Yes, its the home button.

  7. #6
    Super Moderator/RS
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,852
    Member #
    5
    Liked
    253 times
    Have you tried the menu key? It could also be the volume down key. It's strange how they change things.

    On my SGS2 it was the Home+Power Button. On my Note it was the Menu+Power Button. And now on my S3 it is the Home+Power Button again. On my Samsung Player 5, I use an app that sits in the Notification Bar that has a timer.

    I do remember that it was a pain on the S2 to get the timing down.

    Sent From The Third Galaxy
    Living dangerously, to me, is eating spaghetti with a white shirt on.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15
    Member #
    7915
    Liked
    0 times
    I tried every combination you suggested.
    A friend of mine also has a SS S2, and he can take screnshots as I did in Android 2.3

  9. #8
    Super Moderator/RS
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,852
    Member #
    5
    Liked
    253 times
    Do the volume down+power button combination
    Sent From The Third Galaxy
    Living dangerously, to me, is eating spaghetti with a white shirt on.

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15
    Member #
    7915
    Liked
    0 times
    Didn't work too
    I tried:
    Power + volume down
    Power + volume up
    Volume down + power
    Volume up + power
    Home + volume down
    Home + volume up
    Volume down + home
    Volume up + home
    Home + power
    Power + home
    There is no more buttons

    I think I'll need to take it to maintenance

  11. #10
    Super Moderator/RS
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3,852
    Member #
    5
    Liked
    253 times
    Have you considered a factory data reset first? This didn't happen until you upgraded so maybe it is a glitch.

    Sent From The Third Galaxy
    Phoebe likes this.
    Living dangerously, to me, is eating spaghetti with a white shirt on.

 

 
Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. screen shot
    By HI_Drenz in forum Epic 4G Touch
    Replies: 9
    Last Post: 04-19-2012, 04:10 PM
  2. Menu Screen Glitch Since EL29 Update
    By PhotoMaster in forum Epic 4G Touch Help
    Replies: 24
    Last Post: 02-09-2012, 09:28 AM
  3. screen shot?
    By ugatahoe247 in forum Samsung Fascinate Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2011, 06:47 PM
  4. Taking a Screen Shot
    By erikkk in forum Samsung Fascinate Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2011, 01:19 PM
  5. How to take a screen shot with DL30
    By DejaVu in forum Samsung Fascinate General
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2011, 09:38 AM

Search tags for this page

galaxy s2 cannot print screen
,
how to get samsung galaxy3 to screenshot after updated
,
how to print screen galaxy s2 ics
,
how to print screen on galaxy s2 ice cream sandwich
,
how to print screen on galaxy s2 ics
,

how to print screen on samsung galaxy s2 after update

,

samsung s2 cannot print screen

,
samsung s2 cannot screen capture
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread

Back to Top