Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  May 2019
  Posts
  7
  Member #
  22451
  Liked
  0 times

  Købe Adidas Stan Smith

  Har du fået nok af den "Triple Black" feber, eller tør du efter mere? Hvis du svarede ja til sidstnævnte, skulle den nyeste Købe Adidas Stan Smith have afhjælpe din rettelse. Ja, vi får se andre monokromatiske udgivelser, herunder i august sidste år, men ærlig talt tager sneaker verden ingen fornærmelse over for en anden. Kald noirfarvebanen "spillet" eller forudsigelig, men faktum er, at Trefoil-mærket ikke kan gøre noget forkert med fuldkornet sort læder.  Vil du have en tonalt farvet Købe Adidas Stan Smith som Raf Simons collabs til halv pris? Derefter vil du gerne notere denne seneste runde af udseende til Stan Smith, der findes i tonal suede behandlinger. Blandt de klassiske sneakers seneste udgivelser er dette allgråt par, udformet med andet end 'Onix' nuance fra top til bund. Hvis du kan leve uden Raf Simons branding og ublu pris, kan du hente denne Stan Smith fra udvalgte Adidas Originals forhandlere nu.

  Efter en populær samling af high-end udgaver af Adidas Stan Smith Tilbud i 2014, er den høje mode designer og hyppige adidas originals samarbejdspartner igen tilbage med et andet sæt til foråret 2015. Tilføjelse til hans monotone farveveje i Stan Smith som det helt nye oransje par fra sidste år, den nye fire farvesæt indeholder den ikoniske tennissilhouette konstrueret i premium læder med grå, lyserøde, himmelblå og levende røde nuancer fra top til bund, der hver især er præget af hvid branding og perforeret "R" logoer i stedet for de tre striber. Derudover findes "Raf Simons" prægede på hver hæl.

  Pharrell vil have dig at vide, at han ikke er den konventionelle model til 'Superstar'. Den nyeste Adidas Stan Smith Dam Udsalg spot har alle klar til at returnere adidas Originals Superstar, men det betyder ikke, at sidste års retro valg i adidas Stan Smith er færdig endnu. Sidste sidste år fik vi et eksempel på tennis-klassikernes to polka-prikkede gengivelser. Og mens vi modtog en udgivelsesdato for de mindre af de to udseende, ser vi den anden rate af en større end life polka dot print helmed af Mr. Williams klar til at ankomme i den nærmeste fremtid. Hold dig for et bedre kig på Pharrells seneste indsats med de tre striber og lad os vide, om du er fan af den større end livet Polka Dot æstetik ved at sætte dine tanker i kommentarfeltet

  Pharrell Williams er tilbage med et helt nyt samarbejde på toppen af Adidas Stan Smith Herr Billigt, denne gang viser hans unikke tilbøjelighed til spændende æstetik og hans oprindelige personlighed gennem implementeringen af ​​polka dots. Mens hans tidligere teaming ups med trefoil mærket har bragt os bogstavelige inspirationer som tennisballen følte tekstur oven på den klassiske tennissko, ser vi her adidas retro vende tilbage til et synethetisk læderværktøj, der giver mulighed for enten de tre subtile prikkede prints (planlagt for en 28. november udgivelse til at falde sammen med tre originale tager på den klassiske adidas Track Jacket) eller det højlydt blæste polka dot mønster (ankommer senere i december) til at tale for sig selv.

  www.skotmall.com

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. Adidas Stan Smith Vente
  By Arlene67 in forum GalaxyForum.net Polls
  Replies: 0
  Last Post: 05-27-2019, 08:08 PM
 2. @@@@@ Smith vs Eggington
  By fsdfsdfsdf in forum GalaxyForum.net Polls
  Replies: 0
  Last Post: 03-28-2019, 01:31 AM
 3. @@@~%~%%~ Smith vs Eggington
  By fsdfsdfsdf in forum GalaxyForum.net Polls
  Replies: 0
  Last Post: 03-28-2019, 01:20 AM
 4. Smith Live Fight
  By live247sportstv in forum Off-Topic Forum
  Replies: 0
  Last Post: 03-02-2019, 08:48 AM
 5. Craig Smith Jersey
  By hongwei28 in forum Galaxy S2 General Discussions
  Replies: 0
  Last Post: 02-10-2019, 08:16 PM
Back to Top