Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  Oct 2019
  Posts
  2
  Member #
  25277
  Liked
  0 times

  Nike Air Max 95 Desert Sand
  Därför kunde dess design av Nike Skor Dam ses som det inversa från föregående "White / Court Purple", som lägger sina paneler från botten upp i motsats till top-down. Bland textilier ingår läder, nät och neopren, dekorerat med påkostade ormskinnsmönster och solida midnattskuggor. Lila neopren linjer den övre kanten av tungan, kompletterad med Air Max-märke och ljusblåa ögon som tar sig igenom framfoten. Svart nät visas längs de övre regionerna, följt av grått ormskinn under. Toppning av sneakeren är en svartvuxen mellansula som kommer med tonade Air Unit-bubblor, vilket slutför det dimma färgschemat.


  Som en av de bästa dukarna för vild färgblockering anländer Nike Skor 2019 i en två-tonad blandning av vitt och rött i likhet med den övergripande remsan av godisrotting eller till och med en frisörstång. De mjuka läder- och nätfabrikationerna är likadana för kursen med häftklammerparet, även om deras fram-och-tillbaka-färgämnen är ganska sällsynta bland de vanliga scheman. Tåkappar, mellansulor, tungor och foder väljer alla för den mer neutrala strumpan medan de inblandade lagren av den djärsta röda hindrar fullständigt alla preferenser för det mångsidiga. Volttoner accentueras vidare till ett rike som är mycket högre än vanligt, helt ett uttalande för alla som önskar det.


  Nike Skor Svart grepp över dess ikoner är ett av okänd styrka, till synes undviker deras förlust när de ytterligare blandar förbi färgvägar på nya utgåvor. Det älskade "Aqua" -programmet målar överdelarna i Air Max 95 med kärleksfull hyllning och kommer i full representation och sätter ihop det mest kännbara av nyanser över sina olika lager. Profiler, på kaskadformat sätt, faller ner i en gradient av svart till en extremt ljusgrå, med mellanliggande nyanser bara lägger nödvändig dimension för att bekämpa de i stort sett orörda övre strängarna. Tåmössor såväl som det översta överlägget är inriktade i en kaklat textur, som står ut något bredvid de blå ögonstöden och lila tungan. Swooshes liksom foder efter det senare för ett litet men fullständigt kärleksbrev till vad Beavertons arv.


  Så stora som deras intressen är vilda, fortsätter Beaverton att stänga klyftan mellan lyx och gata med denna kommande Nike Air Max 95 Desert Sand som tar på sig en strukturell snakeskinuppgradering. Visar deras affinitet för den fjällande tillverkningen med varje utgåva, är den nyaste något sparsam i sin användning, vilket gör att mycket av den ikoniska färgvägen kan prata. Vid första anblicken är de ljusa lila och neutrala vita / grå baserna riktiga att bilda, men närmare inspektioner avslöjar de påkostade gjorda utsmyckningarna som pryder de olika lagren längs profilen i olika mönstrade variationer.


  https://www.modellerskor.com/

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. Nike Air Max 98 Desert Sand Camo
  By ucelg8ne in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-28-2019, 11:59 PM
 2. Nike Air Max 720 Desert Wheat
  By xsk75p_f in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-02-2019, 09:34 PM
Back to Top