Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  Oct 2019
  Posts
  3
  Member #
  25558
  Liked
  0 times

  Nike Air Max2 Light Glass Blue
  Dets palet er en af Nike Sko Dame ufiltreret patriotisme, der finder sted for den ikoniske røde, hvide og blå på tværs af dens intrikat overlejrede paneler. Et hvidt bundlæder er i modstrid med det førnævnte firma med yderligere udsmykninger ved hjælp af spredte minyswooshes, der udgør enhver mangel på farve. Plaideforinger findes her endnu en gang, dog i et lidt varieret kontrolmønster, mens den "Nike Athletics" -plade på tungen forbliver sand.


  Den klassiske '94 Nike Sko Hvide er blevet genindført i en række colorways hidtil i år, og til sommeren afsløres silhuetten i et fedt "Racer Blue" tema. Flauntende blå mesh på sidepanelerne og kontrasterende hvidt mesh på tåboksen, er temaet størknet med obsidian / sort læderoverlejringer. Endelig hvide læder Swooshes, snørebånd og en matchende mellemsål, efterfulgt af dukker med røde accenter på tungerne, indersålen, luftboblen og den bageste del af ydersålen det hele off.


  Nike Sko 2019 består som den næste variation af retro-løberen denne sæson, og det er et perfekt par at rocke til Amerikas uafhængighedsdag næste måned. Runner er en patriotisk palet af hvid med marineblå overlejringer og kontrasterende røde accenter, og løberen er også detaljeret med en mærket guldhæl-badge, ud over mini Swoosh-logoer, der pryder sidepanelerne. Endelig topper USA-mærket tunge etiketter, et tartan interiør, hvid mellemsål og blå gummi ydersål af designet.


  Der har ikke været nogen stopper for Nike Air Max2 Light Glass Blue, lige siden det blev frigivet i atmosfæresamarbejdet for at fejre Air Max Day 2019. Mens skoen konstant frigiver i nye colorways til venstre og højre, har vi et andet par på dækket, der tager en lys lys udseende. Denne nye smag af retro-modellen fra Nike Sportswear bliver dækket i University Rød læder, som dominerer en god del af den øvre sammen med sort og rent Platinum mesh-underlag til kontrast. Reflekter sølv ses derefter på Swooshes og hæl sammen med hvidt på snørene og mellemsålen og en hvid / rød delt ydersål.


  https://www.udsalgskrs.com/

 2. Ads


 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Similar Threads

 1. Nike Air Max2 Light Habanero Red/Armory Navy/Radiant Emerald
  By gb18k9cd in forum New Member Introduction & Site Assistance
  Replies: 0
  Last Post: 10-26-2019, 09:14 PM
 2. Nike Air Max2 Light Aurora/Amber Rise
  By gb18k9cd in forum New Member Introduction & Site Assistance
  Replies: 0
  Last Post: 10-26-2019, 09:11 PM
 3. Nike Air Force 1 Low Utility Volt/Light Grey
  By 8ov4p81w in forum Galaxy News
  Replies: 0
  Last Post: 07-09-2019, 12:43 AM
 4. new battery, blue led light flashing
  By jacobsalazar21 in forum Galaxy S2 Help
  Replies: 10
  Last Post: 07-20-2013, 01:38 PM
 5. Flashing Blue Light
  By antonio92938 in forum Galaxy S2 Help
  Replies: 2
  Last Post: 06-02-2012, 09:10 PM
Back to Top