Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    11
    Member #
    2341
    Liked
    0 times

    Exclamation Rooted and random signal drop?

    Hello, i have had my fascinate for about a year now. I decided last week to root it. I followed the instructions on this website : "How to root and install Froyo" and then installed the ROM SuperClean 2.9. It works great, however my phone drops signal for no reason. And i mean NO signal. I get the searching for service thing ( and an icon in my notification bar that is like a circle with a line threw it ). It didnt do this before i rooted my phone. I was at my cousins house when i noticed this, and when i got home it was still the same. I restarted my phone and i had my 2 bars that i have at home.

    Any ideas of what / why its doing this? Any solution? Does rooting your phone interfere with your signal or the thingy that picks up the signal? THANKS A MILLION!!!!

  2. Ads


  3. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    938
    Member #
    2061
    Liked
    2 times
    root should not interfere with signal...what base band are you running? are you sure you had this phone for a year?

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    11
    Member #
    2341
    Liked
    0 times
    Whats a basebrand? Ill be glad to provide this information

    And I've had it since last summer so pretty close yeah.

  5. #4
    CR6
    CR6 is offline
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    7,266
    Member #
    49
    Liked
    346 times
    Does the "circle with the bar through it" look more like a diamond shape with "crosshair or plus mark"? Thats your gps signal, a new icon that came with the froyo update.
    Not sure about your signal loss issue. Hopefully someone else can offer up a solution for you.
    Good luck! :smile:

    (Almost a year, its been out since last September so thats close. Seems longer since we've all.been waiting on froyo!) :wink:

    "Guidelines of Conduct" for Galaxyforums.net

    Any questions or concerns, please don't hesitate to PM me.


  6. #5
    Banned
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    938
    Member #
    2061
    Liked
    2 times
    baseband is the modem...and it can be found in menu>settings>about phone

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    11
    Member #
    2341
    Liked
    0 times
    uhhh the icon that appears looks like this : http://www.google.com/images?um=1&hl...i=g10&aql=&oq=

    but its blue not red

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    11
    Member #
    2341
    Liked
    0 times
    okay Baseband version: S:i500.04 V.EB01

  9. #8
    CR6
    CR6 is offline
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    7,266
    Member #
    49
    Liked
    346 times
    Quote Originally Posted by ccr05 View Post
    uhhh the icon that appears looks like this : http://themomblog.ocregister.com/fil...01/no-sign.png

    but its blue not red
    Strange...never come across that one. Sorry i can't be of more help but we've got quite a few fascinate pros here so someone should have an answer for ya!

    "Guidelines of Conduct" for Galaxyforums.net

    Any questions or concerns, please don't hesitate to PM me.


  10. #9
    Rescue Squad
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Hellinois
    Posts
    4,325
    Member #
    1770
    Liked
    95 times
    Will you list the last 4 things listed under Settings>About Phone?

  11. #10
    Banned
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    938
    Member #
    2061
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by ccr05 View Post
    okay Baseband version: S:i500.04 V.EB01
    same one I'm running..when you flashed did you wipe data and cache? you may want to try and flash the dl09 modem..can be found here in the rs guides

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Random app movement
    By Skins33fan in forum Applications
    Replies: 4
    Last Post: 07-14-2011, 09:14 PM
  2. Random reboot
    By Mark in forum Fascinate Rescue Squad General
    Replies: 31
    Last Post: 04-17-2011, 08:12 PM
  3. App similar to drop box?
    By soccerdon1981 in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2011, 03:12 PM
  4. Awesome Drop
    By Sele in forum Applications
    Replies: 12
    Last Post: 02-19-2011, 01:32 PM
  5. $100 price drop on Fascinate.
    By jastevenson in forum Samsung Fascinate General
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2010, 07:29 AM

Search tags for this page

my galaxy s4 has had a circle with line through it often lately

,

samsung galaxy s4 circle with line through it

,
samsung galaxy s4 drops signal bars and shows circle with a line through it, then gets bars back
,

samsung galaxy s4 what does a circle with a line through it mean?

,

samsung s4 no signal, circle with a line

,
what does a circle and a line on samsung phone mean
,
what does a circle with a line throgh it mean on a samsung galaxy
,

what is symbol circle with line thru it mean samsung sch-i500

Click on a term to search for related topics.
Back to Top