Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Member #
    3283
    Liked
    0 times

    Stuck at select language after reset

    I did a soft reset to my fascinate to prepare it for an ESN change to my verizon account, after I did the soft reset the phone is stuck at the select language screen, when I select a language, either english or spanish, the phone will confirm the action and immediately pop up with the same selection, it does this seemingly infnite times. I've tried to do another hard reset to no avail. The phone has been working perfectly for as long as I can remember before this. Someone please help!

  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    7,173
    Member #
    49
    Liked
    313 times
    Have you tried pulling the battery?


    Tapatalker!


    "Guidelines of Conduct" for Galaxyforums.net

    Any questions or concerns, please don't hesitate to PM me.


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Member #
    3283
    Liked
    0 times
    I pulled it once for a few min then again for about 30min

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,324
    Member #
    1446
    Liked
    14 times
    Hello,Try this. Power downGo to stock recovery (hold volume up and down keys while holding power buttonKeep holding until Samsung name flashes the second time)This should bring up the stock recovery screen (blue letters)Wipe cacheWipe dataRebootThe stock recovery uses the "home key" to select.Hope this helps
    DejaVu

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Member #
    3283
    Liked
    0 times
    I did that after it started the select language problem from the soft reset, it still continues to prompt for the language constantly lol, It's so crazy that this is happening the phone was working well.

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,324
    Member #
    1446
    Liked
    14 times
    So you can get to the blue recovery screen?How about CWM?
    DejaVu

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,324
    Member #
    1446
    Liked
    14 times
    Bt,What are you calling a soft reset?
    DejaVu

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15
    Member #
    3283
    Liked
    0 times
    Soft reset I mean like when you select factory reset in the GUI, hard reset is when I hold the buttons on startup to get to the blue screen to do a hard wipe. So to answer your question yes I can get to the blue recovery screen but I am not sure what CWM is. I'm new to android. could this have anything to do with the fact that I'm in extended network coverage with VZW? Maybe I should drive a short distance to a full coverage area?

  10. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,324
    Member #
    1446
    Liked
    14 times
    Your location should not mater, I think?You are working local on your phone and a signal is not necessary yet.I thought you were rooted?
    DejaVu

  11. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,324
    Member #
    1446
    Liked
    14 times
    Had you loaded anything or maybe changed something recently?
    DejaVu

 

 

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 01-24-2011, 07:36 AM

Search tags for this page

droid deos not get past choose language on reset
,
droid razr stuck on language
,
my phone is stuck on select language
,
my roku is stuck on language menu
,
roku 2 stuck on language screen
,

roku 3 stuck on language screen

,
roku frozen on language screen
,

roku stuck on language screen

Click on a term to search for related topics.
Back to Top