Register

Welcome to the Samsung Galaxy Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 8 of 8

Thread: Red

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    217
    Member #
    2152
    Liked
    0 times

    Red

    anyone find a good red theme for the commrom yet?

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    BIG GLITCHED UP UNICORN

  2. Ads


  3. #2
    Rescue Squad
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Hellinois
    Posts
    4,325
    Member #
    1770
    Liked
    95 times
    Here is one. I haven't tried it myself though.

  4. #3
    CR6
    CR6 is offline
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Idaho
    Posts
    7,266
    Member #
    49
    Liked
    347 times
    Thats definitely red! Pretty nice though ...not too red to be overpowering. I like the font.

    "Guidelines of Conduct" for Galaxyforums.net

    Any questions or concerns, please don't hesitate to PM me.


  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    217
    Member #
    2152
    Liked
    0 times
    It says its 3.o only so I cant flash with 2.5?

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    BIG GLITCHED UP UNICORN

  6. #5
    Rescue Squad
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Hellinois
    Posts
    4,325
    Member #
    1770
    Liked
    95 times
    I thought you could do it through 2.5. You can try, worst thing that will happen is it gives you an error and won't do it. If that happens, you'd need to flash the 3.0 zip from this thread through CWR, then try the theme again.

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    676
    Member #
    627
    Liked
    1 times
    I flashed this one, it freaking rocks. One downer....sometimes the font is black on dark red and you can't read the words unless you select the button thingy.

    Anyways, it is bad ass.



    Posted from my Community Rom
    The Following User Says Thank You to soccerdon1981 For This Useful Post:
    Error414: No Useful Post Found

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    676
    Member #
    627
    Liked
    1 times
    Nevermind, he fixed that issue. However, now the swype word selector is showing up black on red. Blah... I'm running cwm 2.5 and it flashed flawlessly.

    Have fun.

    Posted from my Community Rom
    The Following User Says Thank You to soccerdon1981 For This Useful Post:
    Error414: No Useful Post Found

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    217
    Member #
    2152
    Liked
    0 times
    Loving it



    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    Attached Images Attached Images
    BIG GLITCHED UP UNICORN

 

 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top